RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Програв ділянку землі: під Львовом розгорівся скандал за участю ветеранів АТО і криміналітету

Під Львовом (місто Винники) розгорівся скандал за участю криміналітету і ветеранів АТО, які влаштували рейди по закладах з ігровими автоматами після того, як один з бійців програв земельну ділянку, яка дісталася йому після АТО.

Про це повідомляє Високий замок.

Після того, як АТОвці провели в Винниках рейд ігровими закладами, криміналітет погрожував колишнім військовим фізичною розправою.

"З'явився представник грального закладу, назвався розповсюджувачем. Його ім'я Ігор, він зі Львова. Почав хамити, погрожувати ... Потім передав трубку криміналітету. Я думав, що буде діалог. Говорив, так, це бізнес, гроші, пробіл в законі. Але є біда в сім'ях ... на що почув: "Ми приїдемо, нагнемо, вдуємо ...". Я намагався пояснити, що ми не хочемо ні з ким лаятися. На на тому кінці дроту мене запитали: "Чи будете там ще півгодини?". Кажу: "Заради вас точно будемо, хлопці!". Але в той день вони не приїхали. На наступний день мені подзвонили на мобільний. Я приїхав на зустріч з двома товаришами. Але з того боку приїхало ... шістдесят чоловік! Все кричали: "А ми тебе в асфальт закатаємо ...". Думав, нас реально розірвуть на шматки!" - цитує видання слова активіста, учасника АТО Юрія Солігана.

За його словами, головною їх вимогою було відкрити закриті гральні заклади знову.

"Озвучили ультиматум: "Ти йдеш, падаєш на коліна перед ментами. Благаєш їх відкрити ті ігрові клуби ... ". Серед шістдесяти чоловік були два представники дуже розрекламованих громадських організацій Львова. Вони мають відношення до народних депутатів, які сидять у Верховній Раді. Ті представники громадських організацій говорили: "Юра, а чому ти лізеш в бізнес?". Ми відповіли: "Маємо свою тактику ведення таких справ. Якщо правда на нашому боці, будемо застосовувати і зброю, і все інше". Я це озвучив. Реакція була така: "Якщо хочете: ви нас - ми вас".

Детальніше про масштаби тіньового азартного ринку, читайте в матеріалі "Апострофа": Класичних лотерей сьогодні немає, їх поглинає нелегальний гральний бізнес - Загребельська.