RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Батько Гандзюк показав страшні фото дочки після нападу: 18+

Минуло півроку з дня нападу на активістку Катерину Гандзюк, яка померла 4 листопада 2018 року.

Про це повідомляє батько активістки Віктор Гандзюк на своїй сторінці в Facebook.

"Півроку з дня нападу. Три місяці з дня смерті. Численні пости, статті, телепередачі. На фотознімках і телеекранах Катя - молода, красива, щаслива, весела, мрійлива. Але є інші фото... Дев'яносто шість днів в реанімаційному відділенні. Рани на все тіло. Спалено волосся. Обпалені очі. Постійна нестерпний біль. Тривалі виснажливі лихоманки. Чотирнадцять важких операцій. Щоденні перев'язки під наркозом. Літри перелитої крові. Три місяці лежачи на спині на жорсткій сітці без матраца, подушки і ковдри. Перед очима тільки стеля. Безсонні ночі. Тижнями зафіксовані руки і ноги. Тижнями їжа через трубочку. А в очах - надія і бажання вижити", - написав він.

Також батько Катерини опублікував фото дочки після нападу.

"Кілька фотознімків з того тримісячного життя, повірте, не страшні. Ми знімали їх для іноземних клінік, європейських, американських. Відсилали, але відповідь завжди була одна - досвіду лікування таких важких хімічних опіків не маємо. Я дуже хочу, щоб ці фото бачили виродки-виконавці - і ті, що за гратами, і ті, що під арештом в теплих будинках поруч з юними дружинами, літніми батьками, імпортними протезами. Бачили організатори, замовники, які зараз тремтять за кордоном і в високих кабінетах. Ще хочу, щоб їх побачили ті, хто фальсифікував і тормозив слідство, ті, хто робить це і сьогодні. Хоча різниці між усіма, кого перелічив, вже не бачу. Нехай подивиться ці фото генеральний прокурор. Нехай їх бачить гарант і його ймовірна конкурентка. Катю не просто вбили. Катю катували дев'яносто шість днів, жорстоко, щомиті", - написав Віктор Гандзюк.

Як повідомляв "Апостроф", батько загиблої активістки, співробітниці Херсонс міськради Катерини Гандзюк Віктор Гандзюк заявив, що їм не маніпулювали, коли він назвав імена високопоставлених політиків, пов'язаних з вбивством його дочки.