RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Львові поліцейські потрапили в пастку, приїхавши на виклик про зґвалтування: фото

У понеділок, 4 лютого, правоохоронці, намагаючись врятувати нібито зґвалтовану жінку, виявилися покусаними нацькованим на них собакою.

Про це повідомляє прес-служба поліції Львівської області.

Прибувши за адресою, поліцейські помітили жінку, яка схвильовано визирала у вікно. Правоохоронці подумали, що це і є жінка, що стала жертвою НП, і не помилилися.

Її попросили відчинити двері, щоб офіцери могли переконатися, що її життю нічого не загрожує. Жінка завагалася, проте відкрила двері. У квартирі нікого не було, однак згодом, патрульні почули, що хтось ховається в шафі. Там виявили чоловіка. Інспектори знайшли його в базі і з'ясували, що 28-річний громадянин знаходиться в активному розшуку Луцьким відділом поліції за підозрою в скоєнні крадіжки.

Патрульні повідомили, що чоловік буде затриманий і доставлений у відділ поліції. Це почула жінка і тоді вирішила врятувати його. Вона подала собаці, яка була в квартирі, команду "Фас". Тварина накинулася на поліцейського і вкусила його за ногу. Його напарник схопив собаку за нашийник і закрив її в коридорі.

Жінці зробили вимога негайно одягнути на тварину намордник, інакше вони застосують зброю. Так вона і зробила і закрила собаку у ванній кімнаті. На місце викликали слідчих.

Жінка від написання заяви про зґвалтування відмовилася.

Як повідомляв "Апостроф", раніше у Львові учасник ДТП штрикнув ножем дівчину-поліцейського.