RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Києвом водій з кулаками виштовхав з маршрутки підлітка: подробиці скандалу

У Київській області водій маршрутки силою викинув з транспорту підлітка.

Про це повідомляє користувач мережі guli_vyshnya на своїй сторінці в Instagram.

Інцидент стався в маршрутному таксі № 716. Хлопець, який зайшов в салон, запитав водія про пільги, так як у нього було посвідчення, що дає право на такий проїзд. Однак маршрутник стверджував, що це місце вже зайнято.

"Хлопець запитав, чи можна проїхати за пільговим в 716 (інвалідське, або щось в цьому роді), а цей водила почав його фізично виштовхувати, лаятися, ще й зачепив маленьку дитину", - йдеться в повідомленні.

Пасажири і очевидці конфлікту зняли інцидент на відео, а також записали номер маршрутки - АА 9162 ОК. На відеозапис потрапив момент, коли водій виштовхував підлітка зі словами: "Синку, на вихід! Забирайся геть звідси! Ну ти подивися на нього!".

Як повідомляв "Апостроф", в Броварах Київської області водій маршрутки накинувся на дитину-сироту, яка хотіла проїхати по місту за єдиним квитком. Також водій маршрутки в Львівській області запідозрив, що у неповнолітнього пасажира недійсний проїзний документ, і висадив його, незважаючи на прохання довезти до місця зустрічі з батьками. А раніше мережу приємно вразило звернення в одній з українських маршруток до ветеранів АТО.