RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Суд по скандальній ДТП з Зайцевою: постраждалі зробили важливу заяву

В ході дебатів в суді Харкова у справі про смертельну ДТП на вулиці Сумській в Харкові всі потерпілі просили для обвинуваченої Олени Зайцевої 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"У залі засідань - прокурори, обвинувачені Олена Зайцева і Геннадій Дронов, а також шестеро потерпілих і їх представники. У дебатах всі потерпілі визнали доведеною вину обох підсудних. Що стосується покарань, то думки розійшлися. Якщо для Зайцевої всі потерпілі просили 10 років позбавлення волі , то для Дронова - менше, покладаючись на розсуд суду", - відзначили в суді.

У дебатах виступила представниця потерпілих Лариса Матвєєва, яка вважає вину Зайцевої та Дронова доведеною і просить про адекватне покарання.

Одна з постраждалих Оксана Нестеренко заявила, що аварія вплинула на стан здоров'я її батька, у якого була онкологія. Нещодавно він помер.

Постраждала Оксана Євтєєва, у якій в результаті ДТП загинули чоловік і сестра, попросила суд позбавити довічно Зайцеву і Дронова права керувати авто.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", прокуратура попросила 10 років в'язниці для обох обвинувачених у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.