RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Бойовики атакували житловий будинок на Донбасі: опубліковані фото

Окупанти в черговий раз обстріляли житлову забудову на Донбасі.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

7 лютого з 15.30 до 16.30 бойовики вели обстріл мирного населення селища Травневе в Бахмутському районі Донецької області.

"Під час чергового відвідування даного населеного пункту патруль наглядової групи української сторони СЦКК отримав від військовослужбовців одного з підрозділів Об'єднаних сил повідомлення про факт потрапляння боєприпасу окупантів в житловий будинок по вулиці Тихій, Б 26", - йдеться в повідомленні.

На місці спостерігачі зафіксували пошкодження на даху житлового будинку (площею 1,5 квадратних метра), а також воронку діаметром до одного метра на відстані трьох метрів від житлового будинку.

"Підтверджено - пошкодження і воронку викликали обстріли бойовиків з СПГ-9 і АГС-17. На щастя, під час обстрілу окупантів 50-річний господар в хаті не перебував", - йдеться в повідомленні.

За інформацією ООС, такі дії окупаційної адміністрації свідчать про небажання дотримуватися режиму припинення вогню під час перемир'я, свідчать про зацікавленість бойовиків в подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися Мінських домовленостей.

Як повідомляв "Апостроф", російсько-окупаційні війська обстріляли житлові будинки населеного пункту Золоте-4. Бойовики використовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння.