RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Летів 200 км/год: під Одесою водій Porsche влаштував масову ДТП, втікаючи від поліції

Увечері в суботу, 16 лютого, в місті Ізмаїл Одеської області сталася аварія за участю трьох машин: винуватцем став нетверезий водій Porsche Cayenne, який тікав від поліції.

Про це повідомляє "Бессарабія-Інформ".

Як наголошується, в районі залізничного вокзалу водій проігнорував вимоги співробітників патрульної поліції про зупинку і спробував втекти

Поліцейські почали переслідувати порушника.

Рухаючись по вулиці Білгород-Дністровській, ігноруючи заборонні сигнали світлофора, водій Porsche звернув на проспект Миру, а потім на проспект Суворова в сторону центру. Розігнавшись до 200 км/год, він не впорався з керуванням і на перетині проспекту Суворова і вулиці Семінарської скоїв зіткнення з автомобілями ВАЗ-2109 і Chery Tiggo.

На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав.

Повідомляється, що цей Porsche відомий жителям Ізмаїла як машина підприємця Курганова. Але, виявляється, буквально місяць тому він продав авто. У момент ДТП за кермом перебував громадянин США українського походження. Тест на алкоголь показав 1,9 проміле.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Херсоні п'яний водій на величезній швидкості врізався відразу в кілька автомобілів.