RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Києві п'яний водій з дівчиною-пасажиром на швидкості влетів у стовп: фото і відео

У ніч на 9 лютого в Києві сталася ДТП: водій у стані алкогольного сп'яніння не впорався з керуванням і авто влетіло в стовп.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався на перехресті вулиці Марини Цвєтаєвої та проспекту Володимира Маяковського близько 02:40. Машина марки Nissan Tiida, в салоні якої знаходилися дві людини, влетіла в стовп.

За попередньою інформацією, Nissan рухався по Маяковського в бік вулиці Милославської. Перед кругом автомобіль врізався в стовп. У момент аварії в салоні перебували водій і дівчина-пасажир.

В результаті зіткнення постраждав водій авто, йому медичну допомогу надали лікарі, госпіталізували його. Дівчина також отримала тілесні ушкодження, але їхати в лікарню відмовилася. Попередньо, чоловік мав зовнішні ознаки алкогольного сп'яніння.

На місці аварії працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановлюють деталі і причини ДТП.

Як повідомляв "Апостроф", увечері 8 лютого на адресу проспект Академіка Глушкова, 16 у столиці зіткнулися Lanos і фура Renault, внаслідок чого одну людину госпіталізували. Також в Києві нетверезий водій двічі невдало намагався припаркуватися, влаштувавши ДТП і втікши після цього. А у Вінниці в ДТП за участю мікроавтобуса і вантажівки загинули троє громадян Молдови, ще троє були госпіталізовані.