RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У мережі висміяли жалібне відео скандального антімайданівця "Топаза"

У мережі опублікували жалібне відео колишнього командира антимайдану в Києві Гната Кромського відомого як "Топаз".

Про це повідомляє журналіст Денис Казанський на своїй сторінці в Facebook.

"Пам'ятайте "Топаза", який спочатку був одним з командирів антимайдану в Києві, а потім приєднався до харківських сепаратистів і потрапив до в'язниці?", - написав він.

Так Казанський зазначив, що восени 2018 року "Топаз" вийшов на свободу.

"І тепер запитує у своїх колишніх соратників Костянтина Долгова і Ксенію Шкоду, де гроші, які вони збирали для нього, поки він сидів. Поки "Топаза" судили, Долгов і Шкода в Москві збирали пожертви для допомоги "харківським в'язням совісті", ось тільки до самих в'язнів, як виявилося, нічого не дійшло. Все, як завжди, вкрали по дорозі. Класика з серії "росіяни своїх не кидають"", - відзвітував журналіст.

Також Денис Казанський написав, що "Топаз" після звільнення спокійно ходить по вулицях Харкова.

"До речі, "Топаз" після виходу з катівень плюшевої хунти виглядає цілком непогано і спокійно гуляє по Харкову. Ніякі криваві фашисти його не переслідують і не заважають йому говорити рідною мовою. У багатьох "героїв Новоросії", що не потрапили в лапи "українських карателів", справи йдуть набагато гірше - сидять на підвалах у своїх, без адвокатів і будь-яких перспектив. Або взагалі в могилах, убиті в розборках своїми соратниками або російськими кураторами, як земляк "Топаза" - Жилін", - констатував журналіст.

Користувачі мережі прокоментували ролик і посміялися над "Топазом".

Як повідомляв "Апостроф", у квітні 2017 року суд міста Кропоткін Краснодарського краю заарештував на 15 діб за непокору поліції антимайданiвця Сергія Рульова, який прославився фразою "Топаз, дай команду".