RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Під Одесою мати заживо закопала свою дитину: фото і відео моторошної трагедії

В Одеській області заарештували матір, яка зізналася в тому, що вбила власну новонароджену дитину.

Про це повідомляє Подільський відділ поліції в Одеській області.

Як наголошується, в поліцію надійшло повідомлення від медичних працівників Подільської районної лікарні про те, що до них з проханням про консультацію звернулася молода жінка. Лікар, який оглядав пацієнтку, запідозрив "кримінальний аборт". Після огляду і консультації жінка пішла з медичного закладу.

Поліцейські встановили особу громадянки. Нею виявилася 24-річна жителька Балтського району області, яка тривалий час гостює у своїх родичів в одному з сіл Подільського району. Спілкуючись з правоохоронцями, жінка спочатку запевняла, що у неї стався викидень, а плід вона закопала в городі.

Однак після розтину тіла загиблої дівчинки судово-медичні експерти встановили, що немовля народилося доношеним, а передбачувана причина смерті - удушення, викликане перекриттям дихальних шляхів.

Незаперечність доказів змусила жінку зізнатися в скоєному. Вона розповіла, що у неї вже є син, якому трохи більше року, а друга дитина "була небажаною".

"Під час вагітності на обліку у лікарів не перебувала, народжувала вдома самостійно", - розповіли в поліції.

Слідчому жінка зізналася, що новонароджена плакала. Вона одягла дівчинці на голову пакет, відрізала пуповину, замотала немовля в пелюшку, сунула в поліетиленовий пакет і закопала.

Зловмисниця також визнала, що, коли закопувала дитину, вона була живою.

У п'ятницю, 1 березня, їй повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України. Також їй обрано запобіжний захід - цілодобовий домашній арешт.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 7 січня в одному з садових товариств в Придніпровську чоловік з невідомих причин вбив свого 8-річного сина, після чого повісився.