RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Під Житомиром чотири людини померли від алкоголю: подробиці трагедії

У п'ятницю, 1 березня, поліцейські знайшли в будинку в Житомирській області тіла чотирьох чоловіків, які отруїлися алкоголем.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в місті Коростишів. На лінію правоохоронців надійшов дзвінок місцевої жительки про втрату зв'язку з братом. Заявниця розповіла поліцейським, що протягом чотирьох днів в будинку її 47-річного брата горить світло, але він не відповідає на телефонні дзвінки.

Поліцейські виїхали на місце, щоб перевірити інформацію. Під час огляду в одній з кімнат будинку були виявлені тіла чотирьох чоловіків, серед них і брат заявниці.

У поліції встановили, що всі чоловіки були місцевими жителями, непрацюючими - 1968 1965 і 1983 років народження. На їхніх тілах видимих тілесних ушкоджень не було виявлено.

"Поліцейські експертно-криміналістичної лабораторії провели огляд і зафіксували всі обставини на місці події. Зокрема, вхідні двері в будинок були закриті зсередини, слідів проникнення в приміщення іншим шляхом не виявлено. Обстановка в кімнаті, де знайшли померлих, вказувала на їх спільну вечерю з вживанням алкоголю", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Триває установка всіх обставин. Згідно зафіксованих в ході огляду тіл ознак вірогідною причиною смерті може бути отруєння невідомою речовиною. Зараз проводиться судово-медична експертиза.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Аулах Дніпропетровської області п'ятеро людей померли через отруєння чадним газом або алкоголем.