RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

Пасажирський поїзд "Укрзалізниці" потрапив під "обстріл": фото і подробиці інциденту

У поїзді "Укрзалізниці" невідомі вибили камінням вікна в вагонах.

Про це повідомляє "Громадське", посилаючись на інформацію від заступника директора департаменту пасажирських перевезень "Укрзалізниці" Олександра Красноштана.

Інцидент стався близько 02:00 з поїздом № 133/134 сполученням Івано-Франківськ-Миколаїв. В цей час поїзд під'їжджав до станції "Бердичів".

"Пошкоджені вагони. У четвертому вагоні вибиті вікна в тамбурі, а в п'ятому, купейному вагоні, вибиті вікна в коридорі. На станції "Бердичів" механік поміняв вікна, щоб люди комфортно добралися своїх міст", - зазначив Красноштан.

За його словами, незважаючи на цей інцидент затримки поїзда не було. Постраждалих також немає. Але представник "Укрзалізниці" пояснив, чому небезпечні такі дії.

"Це не просто хуліганство. Такі дії несуть загрозу безпеці руху, безпеки пасажирів і працівників "Укрзалізниці", тому вони жорстко присікатися. На жаль, такі випадки бувають. Затримання були, передбачені серйозні покарання за такі дії, тому що це не просто хуліганство. Це класифікується як незаконне втручання в роботу залізничного транспорту", - пояснив Олександр Красноштан.

Крім цього він додав, що частіше до таких дій вдаються підлітки, а покарання несуть їхні батьки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Волині на ходу загорівся пасажирський потяг.