RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

На Донбасі "розстріляли" трьох жінок і підлітка: фото

8 березня на Донбасі 53-річний зловмисник поранив з пістолета трьох жінок і 16-річного підлітка.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в місті Слов'янськ. На лінію правоохоронців надійшло повідомлення від сусідів, що в приватному секторі сталася бійка і вони чули постріли.

По приїзду поліція затримала стрілка - ним виявився 53-річний чоловік. Під час сімейно-побутового конфлікту його сім'ї з іншою, зловмисник відкрив стрілянину з травматичного пістолета. В результаті чоловік поранив трьох жінок - 26, 33 і 47 років. Також він вистрілив і в 16-річного хлопця.

"На місці події поліцейські виявили дві гільзи калібру 9 мм і кулю. А вдома у зловмисника вилучено травматичний пістолет і бойовий пістолет Макарова, який був викрадений з будівлі міського відділу міліції під час його захоплення терористами в 2014 році", - йдеться в повідомленні.

За погодженням з Слов'янською місцевою прокуратурою 53-річному жителю Слов'янська повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. За фактом незаконного зберігання зброї відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві в одному з ресторанів п'яний відвідувач влаштував дебош з охороною закладу.