RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Неадекват влаштував побоїще в поїзді "Київ-Одеса"

У поїзді "Інтерсіті" №763 сполученням Київ-Одеса неадекватний пасажир побив провідника.

Про це повідомляє заступник начальника департаменту ПАТ "Укрзалізниіця" Олександр Красноштан на своїй сторінці в Facebook.

У поїзді "Укрзалізниці" чоловік напав на стюарда і побив його. В результаті провідник отримав травму вушної раковини і обличчя - його госпіталізували в лікарню.

"Поліція спрацювала чітко - на станції Козятин зловмисник затриманий. Ми будемо робити все необхідне для того, щоб негідник був покараний за законом. Але проаналізуємо, чому це сталося? А сталося це тому, що в поїздах відсутній супровід поліції. Відповідно, зловмисники відчувають свою безкарність і творять що завгодно", - написав Красноштан.

За його словами, "Укрзалізниця" отримує на запити з МВС тільки відписки.

"Зате Нацполіція пропонує купити у них послуги охорони. Але на сьогоднішній день не потрібно нічого і нікого охороняти - необхідно забезпечити громадський порядок в пасажирських поїздах, які за визначенням є публічним місцем. Тому для запобігання таким ситуаціям необхідно терміново забезпечити громадський порядок в пасажирських поїздах силами національної поліції/національної гвардії", - резюмував начальник департаменту.

У коментарях міністр інфраструктури Володимир Омелян і пасажири підтримали позицію "Укрзалізниці".

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Волині на ходу загорівся пасажирський потяг.