RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

​Під Одесою знайшли повішеною маленьку дитину: деталі трагедії

В Одеській області в квартирі знайшли повішеним 8-річного хлопчика.

Про це повідомляє інформагентство УНІАН.

Трагедія сталася в місті Білгород-Дністровський. Дитину, що висіла в петлі, знайшла в квартирі його мати.

"Про смерть дитини в поліцію повідомили медичні працівники, яких мати-одиначка викликала на допомогу єдиному синові. На жаль, лікарі були безсилі", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, подія сталася, коли жінка ненадовго вийшла в магазин, залишивши сина вдома одного. За її словами, дитина і раніше висловлювався про те, що не бажає жити.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України (з позначкою "самогубство").

Обставини загибелі дитини будуть з'ясовуватися в ході слідства. Призначено ряд експертиз, зокрема - судово-медична, яка встановить причини смерті хлопчика.

У поліції також зазначили, що дана сім'я не перебувала на обліку ні в правоохоронних органах, ні в службі у справах дітей. За місцем проживання характеризується посередньо, інформація про конфлікти в родині в поліцію не надходила.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві стався кричущий випадок: молода дівчина покінчила життя самогубством в одному приміщенні зі своєю маленькою дитиною.