RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Росіянка розгнівала пропагандиста Кремля розповіддю про вербування українців на його "шоу": відео

Російська студентка Вероніка Косаткина в ефірі російського пропагандистського телеканалу в передачі "Час покаже" розповіла про те, як РФ вербує українців.

Дівчина розповіла, що потрапила в редакційний відділ, де бригада виконувала всього три завдання: тримала мікрофон гостям в студії, брали і розшифровували дзвінки і шукали українців для програми.

"Я щодня питала, що мені робити сьогодні, і кожен день отримувала одну відповідь: Шукати українців", - сказала вона.

Студентка додала, що в українців запитували про те, чим вони займалися під час Майдану і як ставляться до так званих "ЛНР" і "ДНР"

У свою чергу ведучий програми Артем Шейнін заявив, що дівчина вирішила отримати скандальну популярність на необгрунтованій критиці.

"Дівчинка вирішила хайпануть на відомій програмі, що тут несподіваного і нового? Кожен вибирає спосіб позиціонування себе відповідно до своїх уявлень про порядність. Вона запропонувала черговий привід недоброзичливцям попихтіти про те, як нехороша наша програма. А в сенс сказаного ніхто і не збирався вдумуватися — його там немає, якщо оцінювати професійно", - сказав він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 15 березня, з венесуельської військової в'язниці в Каракасі звільнили німецького журналіста Біллі Сікса, який поширював фейкові новини про збитий на Донбасі Boeing MH17.