RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

В Івано-Франківську попрощалися з 19-річним бійцем ЗСУ: опубліковані фото

26 березня в Івано-Франківську попрощалися з захисником України Артуром Бурлакою, який загинув у протистоянні з бойовиками на Донбасі.

Як повідомляє регіональна преса, попрощаться з 19-річним воїном прийшли рідні, друзі, однокласники, знайомі і просто багато небайдужих жителів міста.

Артур Бурлака служив контрактником в 108 окремому гірничо-штурмовому батальйоні 10 бригади. Військовослужбовець загинув 22 березня під час обстрілу.

Після панахиди і прощання, тіло захисника Батьківщини відвезли на міське кладовище, де поховали на Алеї слави.

"Їх зміна несла службу на віддаленій позиції. Він був у відпочиваючій зміні, коли до них спробували підійти, почався бій. Поки ми добігли до того місця, він почав вести вогонь з кулемета. Вогнепальне поранення в голову несумісне з життям. Ми відразу бачили в ньому майбутнього командира, хоча це був його перший контракт. На передовій він був з нами сім місяців",- розповів під час прощання з бійцем старший лейтенант Віктор Попелюк.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 20 березня у місті Бару Вінницької області пройшло прощання з воїном 54-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України Русланом Слісаренко.