RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Києвом няня била і принижувала дітей: опубліковано відео

У мережі опублікували відео, як в приватному дитячому садку Вишгорода Київської області няня била і знущалася над вихованцями.

Про це повідомляє ТСН.

Запис було зроблено прихованою камерою батьками, чиї діти ходять до зазначеної установи. На відео показано, як вихователька під час одягання дітей на прогулянку замість допомоги їм - штовхає і принижує.

Молода мама Вікторія Бредихина, яка опублікувала відеопост, написала: "Завтра Дімон йде в садок. Страшно, що робиться, але сподіваюся, в нашому садку такого немає. На відео вихователі саду...".

Запис вже набрав тисячі переглядів і поширень. Також під відео залишили понад 500 коментарів. Відео розлютило багатьох матусь: "Що й казати, дітей шкода", - написала Юлія Павкін. Наталія Демченко також солідарна: "Це жах ... немає слів ... хто б її так трусонув". Пізніше відео з'явилося в групі "Батьки SOS". Там теж не розуміють, як таке могло статися. "Жах, хто їх приймає на роботу?", - написала Емілія Величко.

Але найбільше батьків лякає байдужість свідків цих знущань. "Найстрашніше, що поруч також були працівники цього концтабору для дітей. Там всі співробітники так себе поводять? Куди дивиться керівництво? Цей жах є нормою?", - обурено цікавляться користувачі.

На дії виховательки вже відреагували в поліції. Там проводять досудове розслідування за статтею 126 Кримінального кодексу України "Побої і мордування". Також дії виховательки перевіряють у Вишгородському відділі освіти. Від виконання обов'язків її поки відсторонили.

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу здивувала історія порятунку дітей в Одесі жорстоким вбивцею.