RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Трагедія на воді в Кременчуці: з'явилися нові фото, відео і дані про 25-річного потопельника

У одного із загиблих в аварії з переворотом моторного човна на Дніпрі в Кременчуці, Полтавської області, залишилася велика сім'я і дівчина.

Про це повідомляє місцеве видання "Кременчуцька газета" з посиланням на родичів загиблого.

Данило Чемерис народився в 1994 році. Його тіло дістали з Дніпра водолази 26 березня. Також повідомлялося, що поруч з ним було виявлено тіла інших жертв, проте ця інформація не підтвердилася.

"Він дядько 4 племінників, найкращий брат, кращий друг, коханий хлопець і просто частинка наших сердець. Того фатального вечора, як завжди на позитиві, він подзвонив своїй дівчині і кумам. Данило розповідав, як скучив і хоче скоріше приїхати до них. Минула година. Його телефон був недоступний, але ніхто не запідозрив, що щось не так, а його вже шукали рятувальники. Сьогодні, такий холодний, він лежить на сирій землі, цей добрий хлопець не встиг ще побачити життя. Втративши його, ми втратили життєві яскраві фарби", - кажуть друзі і куми покійного.

Вони відзначають, що Данило дуже любив життя, любив риболовлю, і, з жалем констатують, що практично не вмів плавати.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 24 березня в Кременчуці, Полтавської області сталася надзвичайна подія на воді з компанією молодих людей: човен, на якому вони плавали, перекинувся. У човні всього перебувало п'ять осіб: три хлопця віком 24-27 років і дві 18-річні дівчини.