RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

У Миколаєві п'яний таксист протаранив авто поліції: відео з місця ДТП

У ніч на суботу, 30 березня, в Миколаєві автомобіль таксі врізався в поліцейську машину, намагаючись втекти з місця.

Про це повідомляє видання "Новости-N".

Інцидент стався біля перетину вулиці Торгової з проспектом Богоявленським.

"Коли поліцейські почали підходити до таксиста, той відмовився виходити з машини, різко включив задню передачу, "вдарив" патрульний автомобіль і спробував втекти. За таксистом почалася гонитва, підключилися ще екіпажі, водій рухався зі швидкістю понад 150 км/год", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку з ситуацією правоохоронці оголосили план "перехоплення". Так, одному з поліцейських автомобілів вдалося встати на зустрічну смугу, перекривши таксисту можливість проїхати. Другий поліцейський автомобіль встав ззаду таксі. Тільки тоді водія вдалося витягти з машини.

Чоловіка затримали в районі вулиці Бурштинової. Водій був з явними ознаками алкогольного сп'яніння, однак проходити огляд і на алкотестер "Драгер", і в медустанові, відмовився.

На водія складено матеріали по допущенню ДТП, втікання з місця події, ігнорування наказу зупинитися і по ч.1 ст. 130 КУпАП за відмову проходження огляду.

Як повідомляв "Апостроф", 29 березня в Києві відбулася "п'яна" ДТП за участю вантажівки, в якому знаходилися 25 військовослужбовців.