RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

ЗМІ розкрили несподівані подробиці загибелі багатої росіянки в катастрофі в Німеччині: фото і відео

Перед авіакатастрофою в Німеччині, в якій загинула одна з найбагатших жінок Росії, співвласник авіакомпанії S7 Наталія Фільова, неподалік від місця трагедії сталася репетиція іншої аварії.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Як зазначається, реальна трагедія сталася у Франкфурті-на-Майні, а незадовго до падіння літака таку ситуацію відпрацьовували рятувальники в Дюссельдорфі. Реальну і постановочну авіакатастрофу відділяло 180 кілометрів.

"Над злітно-посадковою смугою аеропорту Дюссельдорфа піднімається темний дим, рятувальники несуть поранених пасажирів", - так описало інсценування німецьке видання Bild.

Слідом сталася ще одна трагедія - в аварію потрапили співробітники поліції, які прямували до місця авіакатастрофи.

"Водій сріблястого легкового автомобіля при обгоні зіткнувся із зустрічним патрульним автомобілем. Обидва автомобілі врізалися в лоб. Двоє людей загинули", - повідомляє Bild.

За даними видання, поліцейські їхали з проблисковим маячком, однак це не запобігло фатальному маневру. В результаті ДТП загинули цивільні: молоді чоловік і жінка. А троє поліцейських отримали важкі травми.

Ще одна деталь трагедії - помилка, яка пролетіла за російськими ЗМІ в перші години після авіакатастрофи. Інтернет-видання писали, що в Німеччині загинув Владислав Фільов, чоловік Наталії. Цей факт встиг з'явитися і в Вікіпедії, проте незабаром рядок про загибель чоловіка зник зі сторінки популярного джерела.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", німецькі ЗМІ опублікували відео з місця аварії легкомоторного літака, в результаті якого загинула одна з найбагатших жінок Росії Наталія Фільова і ще двоє людей.