RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Стали відомі несподівані подробиці про резонансне вбивство ювеліра в Києві: нові фото

Серед трьох затриманих за підозрою у вбивстві екс-власника заводу ювелірних виробів Сергія Кисельова - двоє колишніх співробітників правоохоронних органів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

"а підозрою у скоєнні злочину, вчиненого з корисливих мотивів, працівниками карного розшуку столичної поліції за підтримки бійців КОРДу затримано трьох чоловіків, двоє з яких є колишніми працівниками правоохоронних органів СБУ і Національної поліції та один раніше судимий", - зазначили у відомстві.

Зловмисників затримали під час їх підготовки до ще одного нападу.

13 квітня по місцю проживання затриманих правоохоронці провели обшуки та вилучили пістолет, глушник до нього, боєприпаси, гранати, балаклави, рації і інше.

Також в ході обшуків вилучили картину, яка за попередніми даними може бути викраденою з музею в місті Нансі у Франції роботою Поля Сіньяка вартістю 1,5 млн доларів.

Представник прокуратури Києва Надія Максимець розповіла журналістам, що картину відправлять на експертизу, але таку роботу дійсно викрали з музею в Нансі в травні минулого року.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", співробітники правоохоронних органів затримали трьох підозрюваних у скоєнні резонансного вбивства в Києві Сергія Кисельова, ювеліра, який фігурував у справі "діамантових" прокурорів.