RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Під Дніпром вчинили напад на активіста і поранили перехожих: фото з місця НП

У суботу, 20 квітня, в Дніпропетровській області невідомі стріляли в громадського активіста, поранивши його і двох перехожих.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався близько 16:30 в місті Кам'янське. Там з автомобіля злочинці стріляли в 33-річного чоловіка. В результаті події, він отримав поранення і був госпіталізований до лікарні. Також постраждали ще двоє перехожих - чоловік і жінка, яким надали медичну допомогу на місці. Відзначають, що стан здоров'я перехожих задовільний.

Як пише ресурс "5692", напад вчинили на проспекті Тараса Шевченка, біля торгово-розважального комплексу ЦУМ. Повідомляють, що потерпілими виявилися керівник кам'янської громадської організації "Рух Громадська Варта" Євген Найда і його супутники.

"Як розповіли очевидці події, з банку вийшов Євген Найда. З ним разом перебували чоловік і жінка. В цей момент до узбіччя під'їхав автомобіль з шашками таксі, темно-зеленого кольору, імовірно Lanos, з польськими номерами. З нього вийшов чоловік в масці і зробив декілька пострілів в Найду зі зброї, схожої на обріз. Після цього чоловік з місця пригоди зник", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що на допомогу постраждалим одразу ж кинулися небайдужі перехожі. Очевидці розповідають, як чоловіки діставали з штанів пояса, щоб зупинити кровотечу у поранених.

Правоохоронці проводять слідчі дії. Подробиці нападу і особистості злочинців встановлюються.

Як повідомляв "Апостроф", активіст і юрист Сергій Стерненко заявив, що Олександр Ісайкул, виконавець третього замаху на нього, покинув Україну близько місяця тому і не повернувся.