RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Бойовики на Донбасі обстріляли мирне населення і поранили дитину

В населенному пункті Золоте-5, в результаті обстрілів бойовиків НЗФ, 11-річна дівчинка отримала поранення.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

"20 квітня молода жінка тридцяти років розповіла членам патруля СММ, що 14 квітня, приблизно о 19:30, вона почула гучний вибух біля свого будинку № 9 на вулиці Лізи Чайкіної в н. п. Золоте-5 (Михайлівка), що на непідконтрольній урядові України території, після чого вона вбігла до будинку де у вітальні й забрала свою поранену 11-річну доньку в безпечне місце, з вуха якої - текла кров", - йдеться у повідомленні.

Мати дівчинки особисто викликала швидку допомогу, яка доправила її поранену дитину до лікарні в н. п. Первомайськ.

15 квітня дівчинку доправили до лікарні в Луганську, де є необхідне обладнання для проведення комплексного обстеження. В свою чергу 15 квітня головний лікар Первомайської лікарні підтвердив інформацію про те, що 14 квітня до них з пораненням вуха доправили 11-річну дівчинку з Золотого-5.

16 квітня сусід, який проживає поверхом вище, також повідомив спостерігачам, що дійсно14 квітня дівчинка, яка проживає на першому поверсі, отримала поранення вуха в результаті цинічного обстрілу бойовиків.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі показали відео наслідків обстрілу з мінометів населених пунктів Золоте і Новоолександрівка на Донбасі.