RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

В Одесі вибух бомби вирвав шматок стіни і вибив вікна в багатоповерхівці: фото і відео

У ніч на п'ятницю, 26 квітня, в Одесі стався вибух у відділення банку "Південний".

Про це повідомляє прес-служба поліції Одеської області.

"Місцевий житель повідомив в поліцію про характерний для вибуху гуркіт. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу Суворовського відділу поліції, фахівці вибухотехнічного управління і кінологи. В результаті вибуху пошкоджено частину фасадної стіни будівлі фінансової установи. Постраждалих немає", - йдеться в повідомленні.

Як уточнює Думська, відділення банку на даний момент працює в звичайному режимі. Пошкоджене вибухом вікно і дірку в стіні спочатку заклеїли рекламним банером, а після почали ремонтувати.

Крім того, вибуховою хвилею вибило скло в квартирі на першому поверсі поряд розташованого житлового будинку.

"У районі години ночі я виходила з ванної, коли пролунав сильний вибух. Він був такої сили, що в кімнатах аж стіни затремтіли. У нас вибило на балконі скла, але збиток поки не оцінювали. Написали заяву в поліцію", - розповіла виданню господиня постраждалої квартири Тетяна.

При цьому, що слідів від осколків на місці події немає. Пізніше з'ясувалося, що метою злочинців, які влаштували вибух, було незаконне проникнення всередину будівлі. Але їм не вдалося зламати грати вікна, тому спроба була невдалою.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі прогримів вибух посеред вулиці.