RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

Всі новини

Підозрюють екс-бійця ЗСУ: нові фото і деталі вбивства вагітної жінки під Дніпром

З'явилися нові подробиці жахливої трагедії під Дніпром, де в криниці було виявлено тіло вагітної 31-річної жінки.

Як повідомляє місцева преса, у вбивстві підозрюють її співмешканця Констатина, який є колишнім військовослужбовцем Збройних сил України.

"У суботу ввечері Костя розповідав, що Юля поїхала в Новомосковськ і забула дома телефон. Ми йому повірили. Мало що. Можливо, вони знову посварилися. Правда, вона ніколи не йшла без свого 3-річного сина, не залишала його самого.

У неділю він говорив нам, що дуже переживе за Юлю, де вона може бути. На Великдень у жінки включився телефон. За його словами, вона повернулася додому і забрала мобільний. Кості в цей момент вдома не було.

Вчора о 10 ранку він завів у будинок дитину і сказав, що повертається на службу. Нам довелося викликати поліцію, так як 3-річний хлопчик не може бути один. Костя після цього зник, на зв'язок не виходив", - прокоментував ситуацію знайомий загиблої.

Поліція по гарячих слідах встановила, що це було вбивство, а не нещасний випадок.

Водночас знайомі пари кажуть, що ймовірний вбивця дуже часто скаржився на життя, але при цьому був мовчазним і спокійним.

Товариші по службі Костянтина розповідають, що той підозрював, що дружина вживає наркотики.

"Костя теж любив покурити траву, нюхав. Як військовий, він справлявся зі своїми обов'язками. Єдине, коли приходила зарплата "пускався у всі тяжкі". Кажуть, що він "білочник", - розповідають товариші по службі.

Відносно чоловіка відкрили кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що останки вбитого саудівського журналіста Джамаля Хашогги знайшли в колодязі на території генконсульства Саудівської Аравії в Стамбулі.