RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

З'явилися деталі варварського вбивства журналіста Washington Post: фото і відео

Останки вбитого саудівського журналіста Джамаля Хашоггі знайшли в колодязі на території генконсульства Саудівської Аравії в Стамбулі.

Про це повідомляє видання Haberler, посилаючись на слова голови турецької опозиційної партії "Батьківщина" Догові Перінчека.

"Співробітники турецької служби безпеки витягли деякі частини тіла Хашоггі з колодязя в саду консульства під час пошукової операції", - сказав турецький політик.

За його словами, президент Туреччини Реджеп Ердоган повинен розповісти про це докладніше під час виступу перед однопартійцями у вівторок, 23 жовтня, коли буде звітувати про хід розслідування.

Нагадаємо, Хашоггі зник в консульстві в Стамбулі 2 жовтня. Як заявила турецька влада, журналіста вбили і розчленували саудівські агенти. Ер-Ріяр довгий час заперечував факт смерті Хашоггі, але пізніше влада Саудівської Аравії визнали і затримали 15 підозрюваних у скоєнні злочину.

Як повідомляв "Апостроф", міністр МЗС Німеччини Гайко Маас висловив сумніви щодо подальших поставок Саудівської Аравії німецької зброї через вбивство журналіста Джамаля Хашоггі.