RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У Дніпрі обірвався ліфт з сімейною парою: подробиці і фото

4 травня в одному з під'їздів багатоповерхового будинку в Дніпрі обірвався ліфт, в кабіні якого перебувала подружня пара.

Як повідомляє "Інформатор", ліфт зірвався з 3-го поверху близько 7:00.

"На цей виклик виїжджала бригада 19 пожежно-рятувальної частини. На місці вже працювала ліфтова служба, яка зуміла відкрити двері кабіни. Рятувальникам залишилося лише поставити драбину, щоб допомогти чоловікові і дружині вибратися з ліфта. Ніхто не постраждав", - прокоментувала ситуацію прес-секретар ДСНС у Дніпропетровській області Дарина Гречищева.

Чоловік, який перебував у ліфті, повідомив, що капітальний ремонт ліфта проводився минулого року.

"Сіли на 3-му поверсі. Поїхавши.. Потім сильний удар підлоги кабіни об щось... Зависли.. Кабіна гойдалася трохи... Повідомив диспетчеру і в поліцію. Кнопка виклику диспетчера не працювала. Телефонував. Приїхали всі служби, досить оперативно. І прийшов ліфтер. Відрив двері, я виліз і пішов за драбиною. Потім по ній піднялася дружина... Ліфтер сказав, що спрацював захист і ліфт став на упор ... Трос був цілий, судячи з усього, але упори-то спрацювали", - зазначив він.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що у Києві на проспекті Перемоги на даху ліфта на сьомому поверсі будівництва нового ЖК виявили тіло чоловіка.