RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Порошенко підвищив у званні одіозного прокурора-корупціонера

12 травня президент України Петро Порошенко присвоїв скандальному одеському прокурору Олегу Жученку звання генерал-лейтенант.

Про це написала в Facebook одеська активістка Аліна Подолянка.

"Оця бубочка 33ьох річний генерал-лейтенант Олег Дем'янович Жученко. Головний прокурор найкорумпованішої області в Україні. Області, в який зашкалює бандитизм. Області, в якій було скоєно найбільша кількість замахів на громадських діячів, розслідування яких цілком саботується. Так от цього хлопчика за 3 роки на посаді головним прокурором в Одесі підвищили у званні 4 рази (!!) На 9 травня цьому вінницькому хлопчику Порошенко дав чергове звання генерал-лейтенанта. Через півроку стане генерал-полковником, через рік стане генералом Армії", - написала активістка.

За її словами, Жученко три роки тому прийшов на посаду головного прокурора Одеської області майором.

"Не заздріть. Подивіться як Петро посивів, а Олежка змужнів. Юрій Луценко, все йде як тре?", - підсумувала Подолянка свій пост зверненням до генпрокурора.

Як повідомляв "Апостроф", 12 травня президент України Петро Порошенко присвоїв першому заступнику керівника Служби безпеки України Павлу Демчині звання генерал-полковник.