RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Києві зловили парочку кримінальних "довгоносиків": фото

У Києві "на гарячому" був затриманий злодій-рецидивіст, який грабував автомобілі, з ним затримали також раніше судимого спільника.

Про це розповіли в пабліку "Київ оперативний" в Facebook.

У пабліку нагадали про попереднє правопорушення зазначеного злодія і після затримання він чомусь опинився на волі і знову взявся за кримінальну діяльність.

"Шоу кримінальних Довгоносиків триває. Цей пан з кумедним носом - Смітюха Дмитро Іванович, 1982 року народження. Він вже потрапляв в нашу стрічку, тоді він з другом сканером відкрили машину Chery і викрали звідти сумку з речами, документами і технікою", - повідомили в пості.

Цього разу він взяв з собою спільника і разом зловмисники скористалися популярною схемою грабежу автомобілів. Однак поліція була неподалік і зуміла їх затримати.

"Тепер же він взяв іншого друга, також судимого за крадіжки - Джегереная Давида Вахтанговича, 1979 року народження. Вирішили скористатися іншою, не менш популярною, темою - прокололи колесо в автомобілі Mitsubishi. Коли водій почав їхати - почув звук, вийшов подивитися, а вони вкрали його портфель з планшетом і документами. Не пощастило в тому, що все це бачили працівники поліції, які з легкістю затримали "старих знайомих", - відзначили в пабліку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на камеру спостереження, встановлену на Дарницькому ринку Києва, потрапила парочка досвідчених злодіїв, які вкрали у жінкигаманець.