RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Львовом жінка по-звірячому побила молотком дівчинку-сироту: відео

У Львівській області жінка проламали череп і знущалася над 10-річною дівчинкою сиротою через нібито конфлікт з її дочкою.

Про це повідомляє ТСН.

Жінка заманила дитину в квартиру і жорстоко била молотком і табуретом. Дівчинка від болю і шоку втратила свідомість. Неадекватна жінка зв'язала школярку скотчем і залишила на всю ніч одну. Звільнила її тільки під ранок. Дівча пішло додому, але не змогло дійти і зупинилося на площі міста. Там її в крові побачили очевидці і викликали швидку медичну допомогу.

10-річну Аню після інциденту госпіталізували - вона потрапила в реанімацію. Дитину медики прооперували, так як у неї діагностували переломи кількох кісток черепа. Від сильних ударів головний мозок не постраждав, але дівчинка дуже налякана.

"Швидше за все це були якісь металеві предмети, тому що після ударів були вдавлені переломи. Один з них був з роздробленими кістками", - розповів лікар.

Бабуся Ані зараз знаходиться в лікарні біля онучки. Вона поділилася, що та дівчинка, мама якої побила Аню, живе з ними в одному дворі, вони спілкувалися.

Підозрювана в пригоді 27-річна жінка була раніше судима за вбивство вітчима. Лише три місяці тому вона вийшла з місць позбавлення волі. З журналістами жінка спілкуватися відмовилася.

Поліція відкрила кримінальне провадження за двома статтями: нанесення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне позбавлення волі неповнолітньої. Нападниця знаходиться в СІЗО і чекає рішення про обрання їй міри покарання.

Як повідомляв "Апостроф", в селищі Чорнобай Черкаської області однокласники жорстоко побили третьокласника Давида Лавриненко, дитина впала в кому.