RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

Всі новини

На Закарпатті у страшній аварії загинув бойовий офіцер ЗСУ: фото і відео прощання

22 травня під містом Рахів Закарпатської області трагічно загинув бойовий офіцер ЗСУ Редько Анатолій Миколайович з позивним "Моряк".

Як повідомляє в Facebook "Асоціація ветеранів АТО", 24 травня в Івано-Франківську попрощалися з бійцем, після чого тіло відвезли до Києва на похорон.

"Ми висловлюємо щирі співчуття у зв'язку зі смертю в ДТП бойового офіцера Анатолій Редько з позивним "Моряк", - прокоментували трагічна звістка 93 бригаді Холодний Яр.

Відомо, що Анатолій Редько загинув внаслідок ДТП, коли перебував в автобусі "Івано-Франківськ - Мукачево". В один з моментів водій не впорався з керуванням, після чого автобус перекинувся.

Його побратими відзначають, що загиблий пройшов найзапекліші бої в Пісках, був чотовим під керівництвом легендарного ротного Володимира Цірика з позивним "Оса".

"Він був справжнім воїном, щирим українцем, якому слова "Україна понад усе" були святими. Його везуть наші побратими, і в кожному місті його зустрічатимуть. Київ, підтримай нас! Дорогий наш Толю, Моряк наш рідний, як же ми тепер без тебе..."- кажуть знайомі бійця.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 20 травня в популярному серед українців курортному селищі в Запорізькій області виявили труп молодої людини.