RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Позивний "Волошка": як в мережі жартують про поїздку Зеленського на Донбас

У мережі не без сарказму обговорюють першу робочу поїздку на окуповану Росією територію Донбасу нового президента України Володимира Зеленського.

Яскраві фотожаби і меми постять користувачі соцмереж, а також коментують подію, що відбулася.

Веселому обговоренню піддалися одяг, в якому приїхав на Донбас Зеленський, його зріст та інші "вдалі знімки". Також через яскраво-блакитну сорочку Зеленському в мережі придумали позивний - Волошка.

Багато хто з коментаторів підтримали президента, і закликали не критикувати без толку.

"Б*я, народ, ну давайте вже не уподібнюватися упоротим і не будемо заперечувати факти. Так, був Зеленський сьогодні в Станиці на опорника і на СП, і в Щасті на ТЕЦ. Сам ходив, куди хотів, а не туди куди водили. Тільки показували, куди не можна ходити. З бійцями розмовляв. Години 2 відкручувався по тими краями. Потім полетіли на Часів Яр. Не можна заперечувати те, що є. Інакше ми взагалі в релігійну секту ризикуємо перетворитися", - написав у Facebook волонтер Роман Доник.

Як повідомляв "Апостроф", користувачі мережі весело пожартували на тему привітання президента України Володимира Зеленського з Днем Києва, зокрема про його вираженні про головні відмінні риси столиці.