RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії школяр влаштував криваву НП: фото

У Росії школяр напав на 12-річну дівчинку і кинув в будівлю навчального закладу "коктейль Молотова".

Про це повідомляють в Telegram-каналі 360tv.

Інцидент стався в школі №4 міста Вольська. Там семикласник прийшов на іспит з математики з рюкзаком, де була холодна зброя. Хлопчик приніс собою криголам, але раніше говорилося, що у нього була сокира. Він вдарив ним 12-річну дівчинку по голові і втік. Постраждалу дитину госпіталізували.

Також відзначають, що семикласник Данило Пулькін спочатку закинув пляшку із запальною сумішшю в кабінет, а потім напав на дівчинку, яка просто попалася йому під руку. Було багато крові, а нападник утік.

Однак є й інша версія, яку публікують в росЗМІ.

"Підліток піднявся на другий поверх навчального закладу і відразу відправився в кабінет своєї колишньої класної керівниці. Там в цей в момент проходив урок математики. Прямо з порогу Данило метнув палаючий "коктейль Молотова", пляшка потрапила в батарею, загорілася підлога й фіранки. На шум виглянув учитель з сусіднього класу, - Данило якраз збирався пройти туди з другою, вже запаленою пляшкою. Педагог встиг вчасно зачинити двері і коктейль розбився об неї, не потрапивши в клас. Тоді хлопчик кинувся по коридору, вибіг на сходи, де йому й зустрілася 12-річна учениця 6-го класу. Він вдарив її сокирою. Зараз дівчинка в лікарні - з травмою голови", - йдеться в повідомленні.

Стало відомо, що школяра затримала поліція. Цю інформацію підтвердили в Міносвіти Саратовської області. За деякими даними, підліток страждав від психічних захворювань і спостерігався у психіатра. Нещодавно його перевели на домашнє навчання.

Як повідомляв "Апостроф", восьмикласник з київської школи №94 напав з ножицями на вчительку і завдав їй вісім ударів.