RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Запоріжжі чоловік вбив дружину і намагався повісити маленького сина: відео і подробиці трагедії

У Запоріжжі в одній з квартир чоловік зарубав сокирою дружину і спробував вбити сина, але потім повісився сам.

Про це повідомляє ТСН.

"Андрій зарубав Олену, потім повісився сам і дитину хотів, але не витримала - він раніше. Петля зіскочила і дитина впала", - розповіли подробиці страшної трагедії сусіди.

У підсумку після всієї події 2-річний хлопчик залишився живий. Він дві доби провів у квартирі з тілами мертвих батьків.

Відзначають, що 33-річний вбивця був старший за свою дружину на вісім років, займався ремонтами машин, але недавно йому довелося змінити роботу - два роки тому у подружжя з'явилася дитина. За даними правоохоронців, в сім'ї все частіше виникали проблеми на грунті ревнощів і безгрошів'я. Сусіди це підтверджують: "Кажуть, фінансові проблеми. Вони квартиранти не платили за квартиру якийсь час".

Як повідомили джерела ТСН, під час чергової сварки чоловік вдарив дружину сокирою. Потім зробив дві петлі - для себе і дворічної дитини, але малюкові пощастило. У поліції припускають, що мотузка обірвалася. Тіла дорослих виявили родичі, які не могли зв'язатися з подружжям.

"Відкрили - він висить, вона лежить, а малеча шматочок хліба гризе", - кажуть свідки.

Також підкреслюють, що дитина перебувала в стані глибокого стресу - хлопчика дійсно намагалися вбити, підтверджують в соціальних службах.

"Дитина в шоковому стані, він був заляканий, і те, що побачили медики, коли ми відвезли в лікарню - це те, що на шиї у дитини були ознаки задушення", - пояснила керівник відділу у справах неповнолітніх Запорізької міськради Наталія Сиворакша.

Передавати дитину в дитячий будинок не планують - хлопчик зараз в лікарні разом з бабусею. Найімовірніше, саме вона оформить опікунство над малюком.

Тіла загиблих доставили до судмедекспертизи, а дитина знаходиться під медичним наглядом.

Як повідомляв "Апостроф", в одному з сіл Овруцького району Житомирської області батьки імовірно спалили в печі свою п'ятирічну дочку, в під час перевірок за дівчинку видавали переодягненого сина.