RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Небезпечніше Йеллоустоуну: вчені попередили про загрозу аномальної глобальної катастрофи

Дослідники попереджають, що на території США, на півдні Середнього Заходу, де немає жодного вулкану, може як і кілька століть тому виникнути "геологічна аномалія" у вигляді серії землетрусів.

Про це повідомляє портал "Планета новости".

За історичними свідченнями, тоді в землі з'являлися величезні тріщини, в них провалилася велика кількість людей, які загинули.

Згідно хроніці, в штаті Теннесі, на місці однієї з тріщин, утворилося глибоке озеро, яке існує і сьогодні. Також є інформація про те, що під час кожного з землетрусів, люди чули звук, який нагадував грім. Також є свідчення, що в небі помічали страшні хмари, потім виник густий туман з неприємним запахом, який дуже нагадував смог, а коли туман опустився низько, стало дуже складно дихати.

Згідно з основною версією вчених, землетруси сталися через те, що під річкою Міссісіпі у тектонічній плиті є слабке місце, покрите безліччю дрібних тріщин. Експерти додали, що даний регіон є "сейсмологічних небезпечним" і в будь-який момент ця "слабка зона" може не витримати і спровокувати низку сильних землетрусів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше вчені заявили, що у 2020 році на Землі може настати серйозне похолодання, яке переросте в новий льодовиковий період.