RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Вбивство дитини в Переяслав-Хмельницькому: дружина підозрюваного відзначилася скандальною заявою

Дружина підозрюваного Володимира Петровця, Ольга звинуватила батьків застреленого 5-річного Кирила Тлявова в халатності.

Про це вона сказала журналістам газети "Сегодня".

Так, за її словами, батьки не повинні були відпускати хлопчика на галявину, на якій стріляли поліцейські.

"З їхнього будинку можна було побачити, що на галявині стріляють. Як вони могли відпустити свою дитину? Я в шоці. Вважаю акції протесту проплаченими", - сказала вона.

За словами жінки, більшу частину неділі, коли був смертельно поранений Кирило, її чоловік, 42-річний співробітник дорожньої поліції Володимир Петровець, провів зі своїми дітьми, 8-річними дівчатками-близнючками. Жінка розповіла журналістам, що він водив їх в піцерію і годував морозивом.

"В обід Вова і Ваня (Іван Приходько, другий підозрюваний у вбивстві Кирила Тлявова. - прим. ред.) віддали дітей бабусям і поїхали на ту галявину. Нетверезим чоловік був на момент затримання, вночі. А хлопчик був поранений ще вдень. Стріляв мій чоловік чи ні - цього я не знаю. Адже там було ще кілька людей ", - додала дружина Петровца.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Аваков прийняв важливе рішення щодо своєї відставки у зв'язку з вбивством Кирила Тлявова.