RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

Під Одесою поліція влипла в скандал через побиття чоловіка: відео

У Білгород-Дністровському співробітник патрульної поліції напав на водія автомобіля і його пасажира, жорстоко побивши одного з них поліцейським кийком.

Відповідне відео було опубліковано потерпілим.

На ньому видно, як поліцейський дістає з службової машини кийок і починає бігти з ним за одним з чоловіків, що знаходилися в автомобілі, зупиненому нібито за порушення правил дорожнього руху.

При цьому колеги патрульного закликали його припинити протиправні дії, однак на їх поради він ніяк не реагував.

Коли ж наздогнати чоловіка поліцейському не вдається, він почав жорстоко бити його товариша, навіть коли той впав на землю, намагаючись закритися від ударів.

При цьому побиття супроводжувалося образами на адресу потерпілого.

Як заявили в управлінні Національної поліції Одеської області, за даним фактом вже розпочато службову перевірку.

"Між одним з правоохоронців і пасажиром авто виник конфлікт, в ході якого поліцейський завдав чоловікові кілька ударів палицею. З цього приводу громадянин звернувся до медичного закладу і місцевого відділу поліції... Діям кожного учасника конфлікту буде дана відповідна правова оцінка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 11 червня у Вінниці по-звірячому побили активіста місцевого осередку партії "Громадянська позиція" Олександра Комарницького за те, що він відмовився бути присутнім в якості понятого.