RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Загибель сім'ї під Херсоном: нові фото і деталі ДТП за участю поліцейського

Слідчі Державного бюро розслідувань (ДБР) розслідують обставини ДТП, яка сталася на трасі Скадовськ-Каховка Херсонської області 18 червня.

Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Аварія трапилася ввечері недалеко від селища Миколаївка. Там зіткнулися два авто - в одному з них перебувала сім'я з дитиною, батьки 9-річної дівчинки загинули на місці, а дитина - в лікарні.

За кермом другої машини був старший оперуповноважений ГУ Нацполіціі в Автономній республіці Крим та місті Севастополі. Він отримав травми в результаті аварії. Також чоловіка вже затримали правоохоронці. Слідчі ДБР готують клопотання до суду про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

У разі доведення провини, оперуповноваженому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Крім того, слідчі ДБР перевірять дії лікарів, які надавали медичну допомогу неповнолітній дитині. Досудове розслідування відповідної кримінальної виробництва розпочато за ознаками кримінального злочину, передбаченого частиною 2 статті 140 КК України.

Як повідомляв "Апостроф", в Івано-Фрнаковскої області зіткнулися два автомобілі, в результаті чого загинули люди.