RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Батьки з дитиною загинули в страшній ДТП під Херсоном: фото

У вівторок, 18 червня, в Херсонській області зіткнулися два автомобілі, в результаті чого загинула сім'я з дитиною.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася на автодорозі Скадовськ-Каховка приблизно о 20:00. Там зіткнулися лоб в лоб машини марки BMW і ВАЗ-21099.

В результаті ДТП водій автомобіля ВАЗ і його дружина загинули на місці події. Їх 10-річна дочка померла в лікарні. Водій автомобіля BMW отримав тілесні ушкодження.

Також встановлено, що водій іномарки є співробітником поліції ГУНП в анексованому Росією Криму. На момент аварії правоохоронець знаходився поза службою на власному автомобілі. Зараз він затриманий за підозрою в скоєнні даного злочину.

Попередня правова кваліфікація події - частина 3 статті 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб".

Працівники Державного бюро розслідувань і слідчі поліції Херсонській області проводять першочергові слідчі дії. Встановлюються всі обставини аварії.

Як повідомляв "Апостроф", 18 червня на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Колоденка Рівненської області сталося зіткнення двох автомобілів, в результаті чого обидва водії загинули на місці.