RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Їхали на море: фото та розповіді друзів про сім'ю з дитиною, яка загинула під Херсоном

У мережі згадують про сім'ю, загиблу під Херсоном в ДТП, яку спровокував п'яний співробітник правоохоронних органів.

Аварія сталася 19 червня. У ній загинули батько, мати і 10-річна дитина.

Знайомі сім'ї відзначають, що в лікарні дівчинка була в свідомості і навіть просила води, але її життя врятувати не вдалося.

Також стало відомо, що в день трагедії сім'я їхала на море. Там 20 червня вони планували відзначити день народження батька сімейства.

"Загинули дочка Людмила, зять Дмитро і внучка Софійка. Вони любили життя, любили один одного... Тут і душа болить і кричить. Втратити відразу всю сім'ю!"– написала у Facebook мати Людмили Тетяна Богданевич.

Друзі відзначають, що загибла сім'я була зразковою.

"Це були добрі, світлі люди, завжди разом. Дмитро робив все, щоб його дівчатка були щасливі ... у 10-річної Софійки був гарний голос, і батьки віддали її вчитися естрадному вокалу, вона так хотіла бути співачкою!" – розповів один з друзів.

"Вони любили життя вони любили один одного", "Складно повірити, коли йдуть близькі... Щиро співчуваю... Тримайся Танечка, ти дуже світла людина!!!", "Олексіївна дорога тримайтеся... просто немає слів... Співчуваю щиро, зі сльозами на очах..."- пишуть знайомі матері загиблої під її постом в Facebook.

Як повідомляв "Апостроф", 19 червня на трасі "Київ – Ковель – Ягодин" у районі поблизу села Уховецьк Ковельського району сталося ДТП, в якому загинула одна людина і ще семеро отримали травми.