RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Запоріжжям молодчики до напівсмерті побили копів за зауваження: фото і відео

19 червня в Запорізькій області молоді хлопці побили двох поліцейських після того, як вони зробили одному зауваження.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в місті Васильківка. 26-річний старший дільничний офіцер поліції і 27-річний старший слідчий поліції поверталися додому після служби. Правоохоронці помітили біля нічного магазину неповнолітнього хлопця, який випив пиво і викинув на дорогу скляну пляшку. Вони зробили порушникові зауваження, щоб він прибрав за собою. Той агресивно відреагував на слова і почав нецензурно виражатися. Тоді поліцейські представилися, а молоду людину це розлютило ще більше. Він покликав на підмогу групу агресивно налаштованих молодиків. Через кілька хвилин на місце конфлікту під'їхав автомобіль, з якого вийшла компанія.

"Компанія напала і побила поліцейських. Після того відібрали у правоохоронців, один з яких втратив свідомість через нанесених ударів по тулубу та голові, особисті речі, службові посвідчення, гроші, документи. І зникли на авто. Поліцейські отримали важкі травми мозку, переломи кісток черепа та обличчя, травми очей і внутрішніх органів", - йдеться в повідомленні.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.28 ч.2 ст. 345, ч.4 ст. 296 і ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України. По гарячих слідах оперативники встановили головних учасників нападу. Ними виявилися двоє рідних братів - місцеві жителі 1994 і 2003 років народження. Слідчі поліції, при процесуальному керівництві прокуратури Запорізької області, заочно оголосили їм підозри в скоєнні злочину і оголосили їх у розшук. Було отримано дозвіл суду на затримання.

Молодшого з братів правоохоронці вже затримали і доставили в ізолятор тимчасового утримання. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. Вкрадені речі у потерпілих поліцейських також знайшли. Поліція зараз розшукує старшого брата-порушника.

Також тривають заходи щодо встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності всіх учасників нападу на співробітників поліції.

Як повідомляв "Апостроф", в Білгород-Дністровському співробітник патрульної поліції напав на водія автомобіля і його пасажира, жорстоко побивши одного з них поліцейською палицею.