RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Бив палицею: з'явилася моторошна розповідь про життя родини вбивці дівчинки під Одесою

Знайомі сім'ї Миколи Тарасова, якого звинувачують у жорсткому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко в селищі Іванівка Одеської області, розповіли страшні подробиці про те, як до хлопця ставилися його батьки.

Відповідні заяви прозвучали в ефірі програми "Говорить Україна" на телеканалі "Україна".

За їх словами, на Миколу кричали, били палицею.

"Я тримала контейнер на ринку, ми були поруч, я все чула... Він (глава сімейства, батько Миколи, -"Апостроф") вічно їх (дітей, - "Апостроф") принижував, обзивав, він навіть бив їх. Рік тому діти були дорослі, Колю ми ось цього не бачили, а менший, він їм допомагав. Він його палицею перетягнув, і так дитина йшла через весь базар з палицею. Він вічно їх паскудив, бив, мама навіть слова не говорила ... " - заявила місцева жителька Анна Зборовчук.

За її словами, батько Миколи називав дітей "сволотою", "падлами" і навіть погрожував їх убити.

Ще одна мешканка селища Анжеліка Кришталь підтвердила її слова і заявила, що в родині дійсно знущалися над дітьми - били і принижували. Крім того, вона не виключило, що було і насильство над дітьми - розбещення.

На відео з 49:05

Як повідомляв "Апостроф", 21 червня Київський районний суд Одеси обрав запобіжний захід Миколі Тарасову, якого підозрюють у вбивстві Даші Лук'яненко.

У той же день у в смт. Іванівка Одеської області сотні людей прийшли провести в останню путь жорстоко вбиту 11-річну Дашу Лук'яненко.