RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Замах на екс-мера Конотопа: в поліції назвали головні версії

Начальник Сумського обласного управління Національної поліції України Микола Лушпієнко заявив, що зараз розглядаються кілька версій щодо мотиву нападу на екс-мера Конотопа, кандидата в народні депутати Артема Семеніхіна.

Про це він сказав на брифінгу у четвер, 27 червня, повідомляє "Укрінформ".

За словами Лушпієнка, серед основних версій - злочин, скоєний за громадську та політичну діяльність потерпілого, а також на грунті особистих неприязних відносин. Він уточнив, що біля палати, де перебуває Семеніхін, чергують працівники поліції.

У свою чергу, заступник прокурора Сумської області Сергій Сегіда уточнив, що розпочато кримінальне провадження за фактом замаху на умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб у зв'язку з виконанням потерпілим службового або громадського обов'язку.

Начальник управління охорони здоров'я Сумської ОДА Сергій Бутенко зазначив, що зараз Семеніхіна транспортують на лікування в Київський інститут нейрохірургії. Його стан оцінюється як стабільно важкий.

Як повідомляв "Апостроф", у Міністерстві внутрішніх справ України відреагували на напад на колишнього мера Конотопа Артема Семеніхіна, який є кандидатом у народні депутати.

Раніше в Дніпропетровській області невідомі стріляли в громадського активіста, поранивши його і двох перехожих.