RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

Всі новини

На Закарпатті виявили найбільшу партію контрабанди в історії України: фото і відео

На Закарпатті виявили контрабандний товар, який незаконно ввезли в Україну - це найбільша партія сигарет за історію країни.

Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань (ДБР).

Так, злочинці перевезли на територію України тютюнові вироби, вироблені в інших країнах. Слідчі ДБР виявили та вилучили ящики з сигаретами під час обшуку в одному з складських приміщень в місті Мукачево.

Пізніше правоохоронці встановили, що контрабандний товар знаходиться і в автомобілях поблизу складів. Вони провели обшуки 11 транспортних засобів, під час чого вилучили найбільшу партію контрабандних сигарет за історію незалежної України. За попередніми підрахунками, вартість знайденого товару становить 70 мільйонів гривень. Крім цього, виявлено 13 вантажних автомобілів, які переміщали підакцизну продукцію.

"Згідно з попередньою інформацією, поширення сигарет відомих світових брендів без марок акцизного податку здійснювалося за сприяння посадових осіб правоохоронних органів. Тютюнові вироби поширювалися на так званому "чорному" ринку України, а також переправлялися контрабандою в країни Євросоюзу", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Луганській області був виявлений і заблокований незаконно побудований трубопровід для контрабанди російського дизельного палива.