RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

За наших медиків: з'явилося відео, як ЗСУ точними ударами рознесли два "гнізда" бойовиків

Бійці Збройних сил України у відповідь на обстріл санітарного автомобіля знищили в зоні Операції Об'єднаних сил укріплення бойовиків незаконних збройних формувань.

Відповідне відео опублікував на своїй сторінці в Facebook волонтер Юрій Мисягін.

"Це за наших медиків. ЗСУ дістає терористів, які окопалися в укриттях під землею і високо як їм здавалося в "небі". Зовсім інша ділянка фронту, але відповідь по ворогу прилетіла там. Вони думали, що перебуваючи на самому верху терикону, маючи прекрасний огляд і контролюючи велику територію - можна спокійно обстрілювати наші позиції і бути абсолютно спокійним, що не дістануть. що вони знаходяться в безпеці. Дістали. І добре дістали", - пише в коментарі до відео волонтер.

За його словами, удар по бойовиках завдали бійці з бойової розвідувальної групи К-2 з 54-ї бригади.

"Спочатку підняли волонтерський дрон - підняли його на самий верх терикону, він завис мало не над головами ворога. Все зняли. Проаналізували відео і оцінили обстановку. І коли вся підготовча робота була проведена, двома точно посланими пташками, були рознесені два гнізда російсько терористичних військ. Точно в ціль. Дві птічкі- два гніздечка. І це ще не все. Відповідь продовжує роздаватися", - зазначає Мисягін.

Нагадаємо, 1 липня в результаті обстрілу бойовиків санітарного автомобіля загинуло двоє осіб, в тому числі бойовий медик Ірина Шевченко. Детальніше про це читайте в матеріалі "Апострофа": Обстріл медиків на Донбасі: навіщо Путін провокує Україну.