RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Плакав і вибачався: що сказав в суді чоловік, який підпалив наречену в Запоріжжі

Суд Запоріжжя обрав запобіжний захід 28-річному Віталію Чайковському, який підпалив свою наречену.

Про це повідомляє ТСН.

Підозрюваному у злочині присудили 60 днів арешту. Відзначають, що під час засідання суду він плакав і просив пробачення. Також Віталій заперечував свою провину, намагаючись пояснити, навіщо він купив пляшку з бензином і облив свою дівчину.

Нагадаємо, підпал стався прямо під вікнами багатоповерхівки, де вони разом жили. Момент події, зняли на відео очевидці, поки інші сусіди гасили дівчину. Чоловік пояснив: він посварився з коханою, випив і вирішив її провчити.

"Не хотів підпалювати нікого. Я хотів налякати, тим самим скріпити стосунки ці. Вона поруч стояла зі мною. Дістав сигарету і припалював. Ми спалахнули удвох. Зняв футболку, допомагав гасити її", - розповів Віталій суддям.

Раніше 22-річна Анастасія розповідала про свої стосунки в соцмережах. Там вона викладала фотографії, як щаслива і заручена. Разом з тим дівчина в інтернеті зізналася, що закохані досить часто сварилися.

Анастасія в результаті дій свого хлопця отримала сильні опіки і за її життя борються медики в реанімації. Лікарі ніяких прогнозів не дають.

"Стан вкрай важкий. Вона продовжує перебувати в опіковому шоці. Величезний відсоток опіку. Опіки все глибокі. Уражено практично все тіло полум'ям", - прокоментував завідувач опіковим відділенням міської лікарні Андрій Сех.

За замах на умисне вбивство Віталію загрожує 15 років ув'язнення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на Кіровоградщині чоловік підпалив дружину, налив їй бензину у рота.