RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Водій маршрутки в Миколаєві жорстоко розправився з п'яним пасажиром: фото і відео

У середу, 3 липня, в Миколаєві водій маршрутного таксі побив пасажира, який знаходився в стані алкогольного сп'яніння.

Про це повідомляє видання "Новини N".

Інцидент стався на вулиці 3-й Слобідській з водієм маршрутки №2 і його пасажиром. За словами очевидців, мікроавтобус під'їхав до зупинки і став чекати наповнення салону людьми. Простоявши досить довго, пасажири почали обурюватися. Один з них, п'яний чоловік 55-60 років, почав лаятися голосніше за всіх і вимагав, щоб водій продовжив рух.

В результаті в маршрутці розгорілася суперечка із застосуванням нецензурної лайки. У якийсь момент водій громадського транспорту зірвався з місця, забіг в салон і буквально виволік пасажира на вулицю, від чого чоловік, який і так не міцно тримався на ногах, впав на асфальт. Після цього, як стверджують свідки, водій почав бити лежачого чоловіка ногами, а кілька ударів прицільно завдав по голові.

Зазначають, що після інциденту водій сів у маршрутку і поїхав, а його жертва залишилася лежати на асфальті. Побиття відбувалося на очах у численних перехожих - в тому числі дітей.

"На очах у дитини бив його ногами по голові! Мій онук почав кричати йому:" Лежачого не б'ють!" Дитина розуміє, а цей... А якби він його вбив? Хіба те, що людина п'яа, дає йому право так жорстоко бити? - заявила жінка, яка спостерігала інцидент поки чекала маршрутку на зупинці з онуком.

Очевидці викликали на місце події "швидку" і поліцію. Прибулі лікарі прийняли рішення доставити потерпілого до медичного закладу для більш ретельного огляду.

"Поліцейський патруль досить швидко встановив винуватця - вже через 15 хвилин його повернули на місце події. За його версією, п'яний пасажир їхав в маршрутці з автовокзалу, і весь цей час висловлювався нецензурною лайкою. Зрештою водій вирішив викинути його з салону, але той, нібито, чинив опір - тому і сталася бійка. Водія маршрутки доставили в Центральний відділ поліції - в ситуації будуть розбиратися правоохоронці", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік жорстоко бив жінку біля будинку. При цьому очевидці навіть не намагалися зупинити його.