RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Переплутав жінку зі звіром: під Вінницею сталося дивне вбивство

У четвер, 4 липня, у Вінницькій області місцевий житель з мисливської вогнепальної зброї вбив дружину свого брата.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Трагедія сталася в селі Хороша Гайсинського району приблизно о 22:00. До правоохоронних органів звернулися лікарі, куди доставили потерпілу. Медики розповіли, що 50-річну жінку привезли в лікарню з вогнепальним пораненням черевної порожнини. Однак під час надання медичної допомоги через декілька годин вона померла.

Як з'ясувала поліція, стріляв 42-річний родич потерпілої. За його словами, він подумав, що на територію його господарства забіг дикий звір, і вирішив його зловити. Було темно і чоловік вистрілив в бік, звідки почув шум.

Якраз в цей час, приблизно о 21:50 жінка разом з чоловіком поверталася зі ставка. Подружжя з Дніпропетровської області приїхали в гості до рідного брата чоловіка.

В діях чоловіка, в господарстві якого сталася трагедія, вбачаються ознаки злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство). Він затриманий в процесуальному порядку. Вирішується питання про взяття його під варту. За такий злочин передбачено до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Омській області (Росія) на полюванні застрелили відомого бізнесмена - чоловіка переплутали з козою.