RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Росії на полюванні убито бізнесмена: його сплутали з козою

В Омській області (Росія) на полюванні застрелили відомого бізнесмена - чоловіка переплутали з козою.

Про це повідомляють Россмо.

Інцидент стався в суботу, 3 листопада, в 1,5 кілометра від аулу Макушинська Тюкалинского району. Група чоловіків вийшла на полювання на кіз. Серед них був і 65-річний бізнесмен - директор дорожньо-будівельної фірми.

Про трагедію мисливці розповіли, що один з чоловіків, 60-річний житель Тюменської області, залишився сидіти в засідці, щоб пристрелити видобуток. Решта повинні були на снігоході вигнати до нього кіз. За словами жителя, було домовлено, з якого боку можуть з'явитися його товариші. Тому, коли він помітив шерех і тінь в протилежній стороні, то, не роздумуючи, вистрілив два рази.

Як з'ясувалося, 60-річний чоловік потрапив у свого товариша-бізнесмена, який їхав на снігоході зі своїм сином. Від отриманого поранення він помер.

Відносно мисливця порушили кримінальну справу за статтею "Спричинення смерті з необережності". Правоохоронці продовжують слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", полюючи в Макарівському районі Київської області, нардеп від "Радикальної партії Ляшко" Сергій Скуратівський та голова Житомирської обласної організації цієї ж партії Юрій Забела в стані сп'яніння розстріляли і спалили автомобіль Скуратівського, а також побили ліпшого під руку главу Плахтінянского сільради Макарівського району Олександра Сорочана. Також в Сумській області 28 січня на полюванні був застрелений заступник голови Лебединської районної державної адміністрації Іван Легкий. А на автомийці в Луцьку сталася стрілянина, в результаті загинула одна людина, а ще двоє поранені.